Op basis van eerder opgedane expertise, bouwde Roolit in de afgelopen maanden stevig aan een webshop oplossing voor het OV. De oplossing geeft de mogelijkheid om verschillende webshops te beheren voor verscheidene concessies d.m.v. een generiek systeem.

Alreeds enkele jaren geleden werd het systeem Rezervo in gebruik genomen voor de organisatie van chartervervoer in Belgie. Met Rezervo is de vervoerder in staat op maat gemaakte heen en weer trips in te lassen met stoppunten tot aan het evenement, zoals een voetbalmatch, concert,…  Niet enkel de planning maar ook de ticketverkoop verloopt via deze oplossing. Naar aanleiding van een gerichte klantenvraag, bouwde we de afgelopen maanden deze oplossing verder uit tot een generieke oplossing voor het OV, waarin naast de charteroplossing, ook een platform wordt aangeboden voor de verkoop van typische OV producten.

De oplossing is uiteraard drempelvrij gecertifieerd.  Het platform biedt tegelijk ook een Content Management System aan voor het beheer van de inhoud, notificaties, gebruiks-, privacy- en productvoorwaarden. Deze webshop wordt in de komende maanden uitgerold. De webshop oplossing is een integrale module van de Demarso suite, aldus het beheer van producten en hun prijzen vanuit 1 centraal systeem kan worden gevoerd.