Voor u doen we graag iets extra!

Roolit vereenvoudigt zakelijke en praktische uitdagingen door uw specifieke bedrijfsnoden om te zetten in krachtige software oplossingen. Dit doen we volgens een geijkte procedure welke de juiste IT technologieën implementeert én een garantie biedt op sneller en efficiënter werken.

 

Met het beter op elkaar afstemmen van programma’s of aanpassen van interfaces kunnen we al een hele verbeterslag maken. Doorgedreven optimalisaties gaan vaak nog verder door bestaande pakketten met elkaar te koppelen/integreren. Als en wanneer er echter ontwikkelingsdiensten nodig zijn, dan verzorgen we natuurlijk het hele proces van architectuur tot uiteindelijke oplossing.

 

Dit traject van software op maat vereist maximaal overleg tussen onze developers en de klant. De initiële analyse, het eerste ontwerp als de ontwikkeling wordt als het ware als een puzzel in mekaar gelegd door beide partijen. Tijdens de volgende test en implementatie fase vervolledigen we de puzzel tot alles perfect past.

 

Nadien houden we nauw contact en bieden we hulp aan indien gewenst want Roolit is er om u gelukkig te maken.  

Contacteer ons

We zijn er om u gelukkig te maken

Werknemers worstelen zich vaak door complexe procedures, hebben te maken met softwarebeperkingen of volgen blindelings historisch opgebouwde workflows. Dat leidt vaak tot frustraties en een suboptimale productiviteit op de werkvloer. Bedrijven zijn zich hier niet altijd van bewust terwijl hier een grote opportuniteit voor verbetering ligt.

Contacteer ons