Roolit ondersteunt zijn klanten steeds met innovatieve en toekomstgerichte oplossingen
– waar nodig op maat –
én levert natuurlijk de bijbehorende support.

Met ons Managed Services aanbod kunnen we uw volledige ICT infrastructuur ondersteunen met als drijfveer een betere kwaliteit en veiligheid.
Wij verzorgen dus uw ganse ICT zodat u zich maximaal kan focussen op de groei van uw bedrijf.

ICT Services

Outsource uw ICT beheer. Onze experts staan voor u klaar en houden uw ICT omgeving nauwlettend in de gaten. We denken uiteraard mee met het grote geheel en kijken ook op lange termijn mee naar de ideale oplossing.

Waarom?

  • ICT is niet jouw core business of bezorgdheid, wel de onze
  • We zorgen voor continuïteit
  • Veiligheid dragen we hoog in het vaandel
  • We zijn flexibel
  • We hanteren een persoonlijke aanpak
  • We zorgen voor optimalisatie

Application Services

Jouw bedrijf migreren naar (een nieuwe versie van) Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365 en/of SharePoint is een flinke uitdaging. Wij begeleiden u door het ganse proces.

Professionele aanpak

Een migratie doorvoeren naar nieuwe systemen is niet iets wat je onbezonnen of onvoorbereid mag doen.  Het vereist de nodige aandacht en expertise om er voor te zorgen dat alle systemen continue bereikbaar blijven.

Onze beproefde aanpak, verzekert u een ideale overgang met minimale downtime indien dit nodig zou zijn.

Security

Meer dan ooit is digitale bescherming een must. Hacking, malware, ransomware, ... Het gevaag groeit exponentieel. Bent u gewapend om alle data en info te beschermen?

Be safe

Uw digitale veiligheid staat bij ons voorop zodat u zorgeloos het bedrijf kan achterlaten na een lange werkdag. Daar is dan wel een duidelijke security setup en opvolging voor noodzakelijk.

Laat u begeleiden door onze experten.

Cloud Services

Gebruik state-of-the-art cloud infrastructuur zonder de nodige investering. Gebruik het stand-alone of integreer al deze diensten met uw on-premise datacenter.

De voordelen

  • Infrastructure, Platforms en/of Software as a service (IaaS, PaaS, SaaS)
  • Geoptimaliseerd kostenplaatje. Betaal naarmate het gebruik
  • Gebruik onmiddellijk topinfrastructuur zonder de investering
  • Perfecte integratie met uw on-premise omgeving

Strategie

Een goed ICT beheer heeft u niet van vandaag op morgen. Het vraagt de nodige aandacht en expertise. Wij zijn er om u hierin te helpen.

Voorkom onnodige uitgaven, falen van omgevingen of systemen, hacks, malware, cryptolockers en virussen en nog zoveel meer door een goed doordachte en beproefde aanpak.  Maak uzelf future proof.

Contacteer ons