Slim beheer

Als IT bedrijf ontwikkelt en verdeelt Roolit ook haar eigen beheersuite Demarso – wat vertaald uit het Esperanto zoveel wil zeggen als ‘beheer’ – en werd speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de steeds veranderende wereld van personenvervoer. Dit wil zeggen, flexibel, robuust en innovatief. Hierbij implementeren we steeds de geldende standaarden en zorgen we ook voor de nodige controle op volledigheid en correctheid van data.

Deze ‘pay as you use’ software suite is onderverdeeld in verscheidene modules zoals dienstregeling tot producten en tarieven over transactieverwerking tot management rapportage en zorgen voor vereenvoudiging en samenhang tussen deze verschillende basisprocessen in het openbaar vervoer.

Contacteer ons

Ijzersterk in openbaar vervoer

Founding father Steven Pauwels is sinds 2009 actief in de Nederlandse OV-Chip wereld. Met zijn doorgedreven kennis van het openbaar vervoersysteem leidt hij Roolit door deze complexe wereld.

Zo is hij reeds meerdere jaren actief als business consultant bij verscheidene openbaar vervoersmaatschappijen in Nederland.  Hij helpt hen specifiek met de uitwerking, configuraties, testen en implementaties van producten voor het OV-Chip betaalsysteem.

Naast deze business consultancy is Roolit ook bezig met de ontwikkeling van de beheerstool voor productconfiguratie binnen OV-Chip en data export naar standaarden zoals NeTeX.

Wist u dat Roolit jaarlijks prominent deelneemt aan het MaaS congres waar tal van toonaangevende sprekers uit de OV-sector de bereikbaarheidsknoop proberen te ontwarren. Je kan dus stellen dat Roolit van in het begin een sterke supporter van Mobility as a Service is en we zetten dan ook onze expertise en kennis hierrond bij verschillende werkgroepen en organisaties in.

Een doorgedreven standaardisatie is essentieel voor het slagen van dit project. Daarom dat we deel uitmaken van de TOMP working group welke transport operatoren moet omvormen naar aanbieders van mobiliteit en is momenteel de gestandaardiseerde en technische interface tussen MaaS dienstverleners en vervoerders.

Contacteer ons